Transportul

Toate coletele comandate de pe aserolaromania.com sunt livrate prin curier rapid (livrarea comenzilor în București se va efectua a doua zi – pentru comenzi efectuate înainte de ora 14:00 + 1 zi pentru comenzi după ora 14:00/ restul țării durata de livrare a produselor este de 48 de ore de la recepționarea și pregătirea comenzii ).

Livrarea pachetului se va face la adresa de livrare completată în detaliile comenzii.

 

Cost transport

În cazul în care pe site-ul aserolaromania.com nu există o promoție specială, costul de transport este de 15 lei/ pachet, preț adăugat la valoarea produsului. Condițiile de transport se aplică doar pentru livrările pe teritoriul României.

TAXE SUPLIMENTARE Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente.

S.C AYOMA SUPLIMENTS S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxa percepută în plus va puteți adresa imediat la [email protected].

 

Condiții pentru returnarea produselor

Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna și trimite de către Dumneavoastră prin poștă la adresa: Bulevardul Pipera numărul 1/VI, etaj 1, Hyperion Towers, turnul 1, camera 22, Voluntari, Ilfov.

În situația menționată mai sus, dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de dumneavoastră. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră.

SC AYOMA SUPLIMENTS SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către dvs. a contractului.

Orice conflict apărut între SC AYOMA SUPLIMENTS SRL și clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.